img 6367 1

Un răsfăț de iarnă-vară care merge și cu smeură semi-dezghețată.

Profităm de semințele în ciocolată pe care le-am pregătit pentru un mic dejun minunat și rapid cu încărcătură glicemică controlată.

Un fruct mare de mango poate să ajungă pentru 3 porții. Dacă avem unul mai mic, e suficient pentru două.

 

 

Informații nutritionale pentru o porție 

 

430 kcal; 16,9 g proteine; 21,3 g lipide; 44,9 g glucide;17 g fibre; 98 mg sodiu

 

Rezultantă indice glicemic - 33

Încărcătură glicemică - 15

 

 

 O cană cu smeură proaspătă sau pusă la dezghețat peste noapte în frigider.

Mixați-o cu un blender de mână până devine piure. Transferați într-un bol.

            150 g

 

1/2 mango mediu tăiat cubulețe

Adăugați peste smeură.

100 g

O mână cu semințe în ciocolată pregătite în prealabil.

Serviți cu amestecul de smeură și mango.

30 g

Un pahar cu lapte de cocos pregătit rapid în casă.

Pentru a pregăti laptele folosiți o conservă bio cu lapte de cocos concentrat de 400 ml fără conservanți și stabilizatori - doar cocos și apă.

Adăugați 1 l apă caldă și mixați. Evitați variantele gata pregătite din comerț. 

25o ml

O lingură cu vârf de pulbere proteică din migdale

Adăugați  în lapte și mixați.

Veți obține un lapte gras, parfumat și gustos cu suficiente proteine și grăsimi bune.

20 g

 

Un biscuit mic cu cacao și cereale fără gluten poate acompania în mod plăcut micul dejun!