Un răsfăț de iarnă-vară care merge și cu smeură semi-dezghețată.
Profităm de semințele în ciocolată pe care le-am pregătit pentru un mic dejun minunat și rapid cu încărcătură glicemică controlată.
Un fruct mare de mango poate să ajungă pentru 3 porții. Dacă avem unul mai mic, e suficient pentru două.
Informații nutritionale pentru o porție
|
430 kcal; 16,9 g proteine; 21,3 g lipide; 44,9 g glucide;17 g fibre; 98 mg sodiu |
Rezultantă indice glicemic - 33 Încărcătură glicemică - 15
|
O cană cu smeură proaspătă sau pusă la dezghețat peste noapte în frigider. Mixați-o cu un blender de mână până devine piure. Transferați într-un bol. |
150 g |
1/2 mango mediu tăiat cubulețe Adăugați peste smeură. |
100 g |
O mână cu semințe în ciocolată pregătite în prealabil. Serviți cu amestecul de smeură și mango. |
30 g
|
Un pahar cu lapte de cocos pregătit rapid în casă. Pentru a pregăti laptele folosiți o conservă bio cu lapte de cocos concentrat de 400 ml fără conservanți și stabilizatori - doar cocos și apă. Adăugați 1 l apă caldă și mixați. Evitați variantele gata pregătite din comerț. |
25o ml |
O lingură cu vârf de pulbere proteică din migdale Adăugați în lapte și mixați. Veți obține un lapte gras, parfumat și gustos cu suficiente proteine și grăsimi bune. |
20 g |
Un biscuit mic cu cacao și cereale fără gluten poate acompania în mod plăcut micul dejun!